Nieuws

Nieuw inbraakseizoen van start!

https://www.nieuwsblad.be/

Met het korter worden van de dagen en het vallen van de bladeren, komen bij ons op kantoor de eerste inbraakdossiers alweer binnen. Let dus goed op verdachte personen of voertuigen en meld verdachte zaken zeker bij de politie. Sluit daarnaast zowel de woning als alle andere bijgebouwen goed af en zorg voor een bewoonde indruk bij afwezigheid. Beter voorkomen dan genezen! Wist u dat de politie voorziet in gratis inbraakpreventie? Hiervoor kan u gewoon contact opnemen met de lokale politie in uw buurt of de gemeente.

Pas op met Social Media!  Een foto van op vakantie post u beter pas wanneer u weer thuis bent.

Wordt uw woning er toch uitgepikt en bent u het slachtoffer van een (poging tot) inbraak? Neem meteen contact op met de politie en doe zo snel mogelijk aangifte bij uw verzekering. Inbraakschade en/of diefstal is vaak mee gedekt in uw brandverzekering. Via deze link vindt u meer info op de KBC website over hoe u op een gemakkelijke manier een aangifte bij ons kan doen met de KBC Mobile App en ons meteen de foto’s van de schade kan bezorgen. Uiteraard willen we u hier ook graag in bijstaan.

Wist u dat vele inbraakschades aan raamkozijnen en deuren hersteld kunnen worden, zonder dat dat een vervanging nodig is? Hiervoor werkt KBC samen met de firma’s Nomot en Novanet. Blijkt de schade toch niet herstelbaar na tussenkomst van één van deze firma’s, is er nog steeds waarborg voor het vervangen van de betrokken raamkozijnen of deuren.

Neem zeker een kijkje op de website van Nomot en Novanet en laat u verbazen door het resultaat voor en na.