Je medewerkers

Groepsverzekering

Iedere onderneming draait rond mensen. Heb jij je witte raven gevonden? Goed! Nu deze nog behouden. Als bedrijfsleider wil je je medewerkers gemotiveerd houden. Hun brutoloon verhogen? Mogelijk. Alleen levert dat netto niet evenveel op. Met een groepsverzekering bied je een voordelig alternatief: je bouwt voor je medewerkers op een eenvoudige manier een kwalitatief aanvullend pensioen op voor later en tijdens hun loopbaan beschikken ze over extra zekerheid via de aanvullende  dekkingen. Je personeel houdt er dubbel zoveel aan over in vergelijking met een loonsverhoging. En jij? Jij waarborgt de toekomst van zowel je werknemers als je onderneming.

Voordeel voor werkgevers

Net zoals lonen zijn de premies van het KBC-Team Benefit Plan fiscaal aftrekbaar. Handig: op die premies betaal je als werkgever slechts 8,86% RSZ-bijdrage. Een verschil van ongeveer 25% in vergelijking met de RSZ-bijdrage op lonen.

Aanvullende waarborgen Overlijden en Gewaarborgd inkomen

Mocht een van je medewerkers overlijden, keert KBC Verzekeringen een vergoeding uit aan de nabestaanden. Wordt hij arbeidsongeschikt, dan kan je er ook voor kiezen dat KBC het inkomensverlies van je medewerker bijpast. En dat via een aanvulling van de vergoeding door het RIZIV tot  80%  van  het  bruto  belastbaar inkomen. Je betaalt hiervoor een premie bovenop de basispremie.

Wij werken graag een voorstel op maat voor u uit.

Meer diensten van uw KBC-Verzekeringsagent.

ONTDEK WAARMEE MERCELIS VERZEKERINGEN U KAN HELPEN!