Uw gezin

Overlijden- en uitvaartverzekering

Een overlijden is altijd een moeilijk moment. In de eerste plaats voor het gezin van de overledene. Geldproblemen kun je dan zeker missen. Naast de praktische zorgen en het verdriet moeten de nabestaanden van de overledene ook vaak financiële zaken regelen. Met een uitvaartverzekering en een overlijdensverzekering verlicht je hun zorgen, in plaats van hen met bijkomende kommer op te zadelen.

Met een uitvaartverzekering zorg je ervoor dat je gezin of andere nabestaanden de hoge kosten van je begrafenis niet moeten betalen of voorschieten. Bij je overlijden betaalt KBC de begrafenisfactuur ten belope van het verzekerd kapitaal rechtstreeks aan de begrafenisondernemer. Een eventueel saldo wordt uitgekeerd aan de nalatenschap.

Een overlijdensverzekering keert in geval van overlijden van de verzekerde door ziekte of ongeval een kapitaal uit dat toelaat om bepaalde kosten in de periode na het overlijden op te vangen. Of gewoon om je nabestaanden meer financiële ruimte te geven na je overlijden.

Wij werken graag een voorstel op maat voor u uit.

Meer diensten van uw KBC-Verzekeringsagent.

ONTDEK WAARMEE MERCELIS VERZEKERINGEN U KAN HELPEN!